Így kezeld
a nyelvlökéses nyelő kliensed
VISSZAESÉS NÉLKÜL!

Találkozzunk az élő online webináriumon és elárulom
HOGYAN KEZELD SIKERESEN
NYELVLÖKÉSES NYELŐ kliensed
VISSZAESÉS NÉLKÜL! 

Mi vár az elődáson?

Ha az alábbi kérdésekből legalább 1-re IGEN a válaszod,
akkor az  online előadás
  HASZNOS SZÁMODRA

Miért érdemes meghallgatnod az előadásom?

Rudas Zsuzsanna vagyok,

a 3×5 módszer© kidolgozója, hivatalos oktatója.

Küldetésem, hivatásom, hogy minél több logopédus kolléga tudjon magas színvonalú gyakorlati munkát végezni – azokon a HIÁNYT PÓTLÓ területeken is, melyekre egyre nagyobb az igény és ezáltal egyre több gyermek, fiatal és felnőtt kapjon hatékonyabb logopédiai ellátást.

A nyelvlökéses nyelés terápiáját a következő helyeken alkalmaztam: ELTE BGGYF Kar, Gyakorló Logopédiai Intézet, a “Dami”, Profident és Madách Dentál Fogászati Centrumok.  Együtt dolgoztam Dr. Hermann Gábor, Dr. Csiki Péter és más orthodontusokkal. Bemutattam a módszert konferenciákon és a Bárczi hallgatóinak.

VÉLEMÉNYEK A TANFOLYAMRÓL

„Megnőtt az igény ilyen jellegű logopédiai munkára. Bár voltak alapvető ismereteim és saját terápiás tapasztalataim a nyelvlökéses nyelés terápiájához, de sok kérdés is gyűlt bennem, amelyekre egyedül nem találtam választ.

Nagy örömmel fogadtam, mikor rátaláltam Zsuzsa 3x5 módszer tanfolyamára. Vidékiként előnyösnek találtam az online képzési formát. Időt és pénz takarítottam meg vele, miközben a tudásom gyarapodott. Önálló tanulásra felépített, gazdag képzési anyag állt rendelkezésemre leírás és videó formájában. Ez lehetővé tette a saját tempóban való haladást, egy-egy foglalkozás ismételt megnézését. A videókon a napi gyakorlatban megvalósuló, teljes terápiás folyamatot követhettem nyomon.
Azt a műhelymunkát, ahogy Zsuzsa hétről hétre nagy odafigyeléssel, szeretetteljes gondoskodással vitte tovább kis tanítványát a helyes nyelés tanulásában. A rendszeres zoom beszélgetések alkalmat adtak a felmerülő kérdések megbeszélésére, tapasztalatok megosztására. Jó szívvel ajánlom a tanfolyamot logopédus kollégáimnak, fogorvosoknak, gyermekorvosoknak, védőnőknek.”
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Molnár Enikő logoppédus
A fejlesztő munka során többször találkoztam nyelvlökéses nyeléssel, melyre eddig senki nem kínált megoldást az érintett gyermekeknek, így szerettem volna tenni valamit. Jelenleg komplex gyógypedagógiai terápiába építve alkalmazom, eredménnyel. Az online forma, az egyéni haladási ütem és az állandó kapcsolattartás, a kölcsönös konzultáció lehetősége egyaránt értéke a tanfolyamnak. (Igazából nem logopédus vagyok, és egyedül Te fogadtál be előzetes egyéb tanulmányaimat és tapasztalataimat figyelembe véve, melyért végtelenül hálás vagyok.) Azoknak ajánlanám, akik a gyakorlatban rendszeresen találkoznak a helytelen nyelés jelenségével és hathatósan szeretnék segíteni klienseiket.
Stelkovics Ilona, gyógypedagógus