IGY MOTIVÁLD nyelvlökéses nyelő kliensed és
ÉRJ EL TARTÓS EREDMÉNYT
VISSZAESÉS NÉLKÜL!

INGYENES WEBINAR a motíváció hosszú távú fenntartására, és a visszaesés elkerülésére!

Tanácstalan vagy, mert nem járják végig a terápiát a nyelvlökéses nyelő tanítványaid?

Nem gyakorolnak otthon, hiába  kéred őket?

Nem tudod, hogyan tartsd fenn az érdeklődésüket?

Tartok egy ingyenes webinárt neked, hogy elmondjam és bemutassam a legfontosabb alapvető fogásokat a motíváció hosszú távú fenntartására, és a visszaesés elkerülésére

Időpont: 2024. április 25. csütörtökön 18 órakor

Helyszín: Online felületen (Zoom-on), otthonod kényelmében

Neked szól ez a szakmai program, ha olyan logopédus- , gyógypedagógus vagy, aki:

Miért bízz bennem?

Rudas Zsuzsanna vagyok logopédus-gyógypedagógus, nyelvlökéses nyelés és beszédindítás szakértő specialista, a 3×5 módszer kidolgozója, hivatalos oktatója.

Több évtizede dolgozom fogorvosok mellett, sikeresen kezelve  közös klienseinket, 15 éve kollégáknak is átadom a tudásom. 

Küldetésem, hivatásom, hogy minél több logopédus kolléga tudjon magas színvonalú gyakorlati munkát végezni – azokon a HIÁNYT PÓTLÓ területeken is, melyekre egyre nagyobb az igény és ezáltal egyre több gyermek, fiatal és felnőtt kapjon hatékonyabb logopédiai ellátást.

A nyelvlökéses nyelés terápiáját a következő helyeken alkalmaztam: ELTE BGGYF Kar, Gyakorló Logopédiai Intézet, a “Dami”, Profident és Madách Dentál Fogászati Centrumok.  Együtt dolgoztam Dr. Hermann Gábor, Dr. Csiki Péter és más orthodontusokkal. Bemutattam a módszert konferenciákon és a Bárczi hallgatóinak.

Ezt mondták rólam kollégáim:

CEO

A fejlesztő munka során többször találkoztam nyelvlökéses nyeléssel, melyre eddig senki nem kínált megoldást az érintett gyermekeknek, így szerettem volna tenni valamit. Jelenleg komplex gyógypedagógiai terápiába építve alkalmazom, eredménnyel. Az online forma, az egyéni haladási ütem és az állandó kapcsolattartás, a kölcsönös konzultáció lehetősége egyaránt értéke a tanfolyamnak. (Igazából nem logopédus vagyok, és egyedül Te fogadtál be előzetes egyéb tanulmányaimat és tapasztalataimat figyelembe véve, melyért végtelenül hálás vagyok.) Azoknak ajánlanám, akik a gyakorlatban rendszeresen találkoznak a helytelen nyelés jelenségével és hathatósan szeretnék segíteni klienseiket.

Stelkovics Ilona, gyógypedagógus

Kedves Zsuzsa!
Már három tanítványomnál is alkalmazom a 3x5 módszert.
1. Egy általános iskolában vagyok logopédus. A munkám során találkoztam olyan gyerekekkel, akiknél biztosan felismertem a nyelvlökéses nyelést, de voltak olyan tanítványaim is, akiknél csak gyanakodtam erre, mert egyértelműen megállapítani nem tudtam. Volt, akit kezeltem is a főiskolai tanulmányaim alapján, de nagyon bizonytalan voltam. Így az interneten próbáltam új ismereteket szerezni. Nagyon örültem, amikor rátaláltam a módszeredre. A tanfolyamon a Pro csoportba jelentkeztem, mert szerettem volna személyes kapcsolatba kerülni a kollégákkal.

2. Nem tudnék csak egy legfőbb erényt kiemelni a 3x5 módszerből, mert egyaránt fontosnak tartom pl., hogy 2 egész terápiát végighospitálhattunk a vizsgálattól a kontrollig, különböző korosztályban. Ezen kívül hasznos szakmai tanácsokat oszthattunk meg egymással a jó hangulatú online órákon. Mindez Zsuzsa kedves, bíztató, pozitív szakértői kísérésével.

3. Ajánlom a 3x5 tanfolyamot minden kollégának, aki szeretne magabiztosan kezelni nyelvlökéses nyelőket egy logikusan lépésről lépésre felépített terv alapján.

Horváthné Godena Katalin logopédus

Gyere el te is április 25-én, hogy megtudd mi az a néhány dolog, amit már most be tudsz építeni a munkádba!

Még ennyi időd van a jelentkezésig:

FONTOS!

Az űrlap kitöltésével tudsz regisztrálni a webinárra.

Emailben kapsz majd visszajelzést.  Ha esetleg nem kapnál, nézd meg a Spam mappád, vagy írj nekem: beszedakademia@gmail.com

A Zoom felületén találkozunk, melynek linkét majd emailben küldöm.

Ha végig tudsz maradni, felteheted a kérdéseidet, és még egy meglepetésre is számíthatsz

Űrlap minta:

Ezeket az adatokat add meg a regisztrációhoz. Kérlek, ügyelj rá, hogy pontosan írd meg az email címed, mert oda küldöm a Zoom linket hamarosan.

A regisztrációhoz
kattints a gombra!