IGY MOTIVÁLD nyelvlökéses nyelő kliensed és ÉRJ EL TARTÓS EREDMÉNYT VISSZAESÉS NÉLKÜL!

INGYENES WEBINAR a motíváció hosszú távú fenntartására, és a visszaesés elkerülésére!

2025.05.20 18.00

zoom meeting

Rudas Zsuzsanna vagyok logopédus-gyógypedagógus, nyelvlökéses nyelés és beszédindítás szakértő specialista, a 3×5 módszer kidolgozója, hivatalos oktatója.

Mi vár az előadáson?

Engedd meg, hogy segítsek!

Neked szól ez a szakmai program, ha olyan logopédus- , gyógypedagógus vagy, aki:

szeretne magasabb színvonalon dolgozni

szeretné föltenni kérdéseit

szeretné még sikeresebben kezelni nyelvlökéses nyelő klienseit

el tudja képzelni, hogy jobb körülmények között dolgozik egy teljesebb tudás birtokában

gyakorlatorientált

nyitott az új tudásra

Tartok egy ingyenes webinárt neked, hogy elmondjam és bemutassam a legfontosabb alapvető fogásokat a motíváció hosszú távú fenntartására, és a visszaesés elkerülésére 2024. 05. 20-án!

Kollégám véleménye:

Kedves Zsuzsa!
Már három tanítványomnál is alkalmazom a 3x5 módszert.
1. Egy általános iskolában vagyok logopédus. A munkám során találkoztam olyan gyerekekkel, akiknél biztosan felismertem a nyelvlökéses nyelést, de voltak olyan tanítványaim is, akiknél csak gyanakodtam erre, mert egyértelműen megállapítani nem tudtam. Volt, akit kezeltem is a főiskolai tanulmányaim alapján, de nagyon bizonytalan voltam. Így az interneten próbáltam új ismereteket szerezni. Nagyon örültem, amikor rátaláltam a módszeredre. A tanfolyamon a Pro csoportba jelentkeztem, mert szerettem volna személyes kapcsolatba kerülni a kollégákkal.

2. Nem tudnék csak egy legfőbb erényt kiemelni a 3x5 módszerből, mert egyaránt fontosnak tartom pl., hogy 2 egész terápiát végighospitálhattunk a vizsgálattól a kontrollig, különböző korosztályban. Ezen kívül hasznos szakmai tanácsokat oszthattunk meg egymással a jó hangulatú online órákon. Mindez Zsuzsa kedves, bíztató, pozitív szakértői kísérésével.

3. Ajánlom a 3x5 tanfolyamot minden kollégának, aki szeretne magabiztosan kezelni nyelvlökéses nyelőket egy logikusan lépésről lépésre felépített terv alapján.

Horváthné Godena Katalin logopédus

MÉG ENNYI IDŐD VAN, HOGY JELENTKEZZ AZ INGYENES ELŐADÁSRA! NE MARADJ LE!