megnyíltak a kapuk!

Lehet jelentkezni a 3x5 módszer@ online tanfolyamra!!

Kedves Kolléga! Szeretnél megtanulni egy olyan gyakorlati módszert, amivel azonnal, már a tanfolyam idején sikeresen tudsz kezelni szabálytalanul nyelő pacienseket?

Továbbképezni magad az orofaciális myofunkciók zavarának kezelésében, és elsajátítani egy sokak által kipróbált és eredményesen alkalmazott módszert a szabálytalan (nyelvlökéses) nyelés vizsgálatára és kezelésére?

Szeretnél ősszel már egy fogászaton dolgozni az új gyakorlati tudásod birtokában?

Vagy egyszerűen csak új ismereteket szeretnél szerezni?

Szeretnél magasabb színvonalon dolgozni?

Szakértővé válni egy újabb területen a logopédián belül?

Munkahelyet váltani, ahol a speciális tudásodra van szükség?

Nyugdíjasként életed végéig tanulni?

Frissíteni az ismereteidet?

Minőségi fizetést kapni?

Ha ezek közül valamelyik hozzád szólt, akkor abszolút jó helyen vagy!

Köszönöm a türelmet, érdemes volt várni!

Ezekre mind esélyes lehetsz, ha elvégzed a 3×5 módszer@ online tanfolyamot!
Nemcsak az előző tanfolyamok anyagát kapod meg online változatban, most már modernizálva a saját oktatási fiókodban, amit így kényelmesen bármikor bárhonnan elérhetsz, és bármikor visszanézhetsz, hanem a legújabb frissítéseket is.
Az elmúlt hónapokban kis csapatommal nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy minél kényelmesebb és hatékonyabb legyen számodra a tanulás.

Rudas Zsuzsanna
Rudas Zsuzsannagyógypedagógus-logopédus, a 3x5 módszer kidolgozója és hivatalos oktatója
Tovább olvasom
Küldetésem, hivatásom, hogy minél több logopédus kolléga tudjon magas színvonalú gyakorlati munkát végezni - azokon a HIÁNYT PÓTLÓ területeken is, melyekre egyre nagyobb az igény és ezáltal egyre több gyermek, fiatal és felnőtt kapjon hatékonyabb logopédiai ellátást. Veled örülök minden sikerednek és segítek amiben tudok, hogy te is magasabb színvonalon élhess. Szóval.... a jó hír:

Kinyíltak a kapuk, és lehet jelentkezni a következő 3x5 módszer@ online tanfolyamra!

Kérlek, olvasd végig a levelem, hogy megkapj minden FONTOS információt!

Mivel nagyon nagy az érdeklődés a 3×5 módszer@ online tanfolyam iránt, létrehoztunk KÉT csoportot, hogy minél többen hozzáférjetek a tananyaghoz, és ne kelljen ilyen sokat várnotok. Mindenki saját szempontjai szerint választhat.
Mi ez a két csoport?

 • BASIC (ÖNÁLLÓ) – mindenkinek, aki a saját tempójában szeret haladni, önállóan tud a leghatékonyabban tanulni – 15 FŐNEK
 • PRO ( HIBRID) – mindenkinek, aki szeret egy közösséghez tartozni, és közben önállóan tanulni, valamint igényli az extra szolgáltatásokat – 15 FŐNEK
Kedves Zsuzsa! Köszönöm az anyagokat. A hospitálás közepén lett egy összefoglaló élményem. "Ilyen röviden még nem jegyzeteltem hospitálást!" Most pedig azonnal elmondom, hogy értem. Olyan jól meg volt támogatva a korábbi gyakorlatias elmélettel, hogy igazán nem azt kellett körmölni, amit pontról pontra látunk, hanem "csak" amik a részletekben rejlő tapasztalati apróságok, amik a lényeget szövik a váz köré. Köszönjük az ilyen ésszerűen strukturált anyagot!
Fülei Viola
logopédus - gyógypedagógus, a 2. online tanfolyam résztvevője

Mikor indulnak a tanfolyamok?

PRO: 2022. június 23-án, csütörtökön este egy közös Zoom találkozóval

BASIC: 2022. június 24-én, pénteken délután egy közös Zoom találkozóval 

Jelentkezési határidő mindkét csoportnak: 2022. június 17. péntek éjfél

Jelentkezés menete:

 •  Kiválasztod melyik csoportban szeretnél tanulni
 • Ha a kártyás fizetést választod, akkor ki tudod fizetni a teljes tanfolyami díjat a biztonságos „Stripe” fizetési felületen. Ebben az esetben azonnal hozzáférsz a tanulói fiókodhoz, de a tananyaghoz csak a Zoom találkozó után.
 • Ha banki átutalással fizeted a teljes tanfolyami díjat, a banki könyvelést követően tudsz majd hozzáférni a fiókodhoz.
 • Amennyiben a részletfizetést választod, akkor a banki utalásra van lehetőséged. Ez esetben a banki könyvelés után lesz meg a hozzáférésed a fiókodhoz.
 • Ha jogosult vagy kedvezmény kuponra (5% nyugdíjasoknak, gyesen lévőknek, pályakezdőknek: 0-1-2 éve végzettek), akkor azt mindkét esetben igénybe veheted, csak jelezned kell felénk az ugyfelszolgalat.beszedakademia@gmail.com e-mail címen.
 • Mindenki elektronikus számlát kap a tanfolyami díj befizetéséről az e-mail címére.

Hogy épül fel a képzés? Mit kap az, aki elvégzi?

Aki elvégzi a képzést, megtanul egy SOKAK ÁLTAL KIPRÓBÁLT, rendkívül eredményes magyar módszert, amit így és ebben a formában CSAK ITT lehet elsajátítani. Ha kimaradt a főiskolai/egyetemi tanulmányaid során a nyelvlökéses nyelés témájának gyakorlata, de nagyon érdekel téged, akkor most bepótolhatod, és ezzel képessé válsz egy lépésről lépésre felépített módszert elsajátítani, és kreatívan, sikerrel alkalmazni a munkádban gyermek, felnőtt és fiatal pacienseknél.
Mi is ez?

Ezt kapod a 10 - 12 hetes (25-35 órás) 3x5 módszer@ online tanfolyamon:

A tanfolyam egy online (Zoom) ismerkedéssel indul, ahol megismerheted azt a csapatot, akikkel együtt tanulsz.

TANANYAG:

I. FŐ MODUL (ELMÉLET/ONLINE)

A módszer alapjai, felépítése, gyakorlatok felépítése: a tanfolyam első felében megismerkedsz a 3x5 módszer elméleti és gyakorlati alapjaival, amiben írásos dokumentumok és oktató videók fognak majd segíteni neked. Csupa gyakorlati tanács és ötlet. Írásos: a módszer gyakorlati leírása, óravázlatok (kb. 15-20 oldal) Az elméleti tananyaghoz témák szerinti bontásban hetente fogsz hozzáférni.

II. FŐ MODUL (GYAKORLAT/HOSPITÁLÁSOK/ONLINE)

Itt végig követhetsz egy tanítványommal végzett teljes terápiás folyamatot az első vizsgálattól kezdve a teljes terápián át, egészen a kontroll vizsgálatig bezárólag. A 15 hetes (kb. 3-4 hónapos ) hospitálási tananyagot az elméleti blokkhoz hasonlóan szintén témák szerinti bontásban kapod meg, hetekre osztva. Az oktató és hospitálási anyagokat kiegészítik az írásos dokumentumok és Zoom találkozók, konzultációk. Igény szerint lehet majd kérdezz-felelek alkalommal megbeszélni a felmerülő problémákat az előre beküldött kérdések alapján. (a Pro: havi csoportos, a Basic egyéni 30 perces) - kapsz bónusz anyagként szintén gyakorlatban használható videós, PDF, valamint írásos eszközöket.

III. TALÁLKOZÁSOK (BASIC)

Egy csoportos Zoom megbeszélés nyitó alkalom induláskor, június 24-én, péntek délután. Egyéni kérdezz-felelek találkozóra lehetőségetek van egyszer 30 percben a tanfolyam teljes ideje alatt, amire e-mailben tudsz önállóan jelentkezni, amikor szükségét érzed. Igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni, hogy megérts mindent. A tanfolyam zárt Fb csoportja is lehetőséget ad kommunikációra velem és a tanuló közösség minden tagjával.

III. TALÁLKOZÁSOK (PRO)

Zoom-os találkozó induláskor és havonta egyszer (összesen 4 alkalommal és meglepetés vendégekkel), ahol közösséget is építünk, és minden felmerülő kérdéseteket feltehetitek. Záráskor egy személyes csoportos találkozó is várható. Az első Zoomos találkozó a tanfolyam indulásakor, június 23-án csütörtök este lesz. A pontos időpontot és Zoom meghívót emailben kapjátok meg. A Zoomos találkozókról felvétel készül, amit mindenki visszanézhet. A tanfolyam zárt Fb csoportja is lehetőséget ad kommunikációra velem és a tanuló közösség minden tagjával.

IV. BÓNUSZ AJÁNDÉKOK

Nyelvtörők artikulációs ügyesítéshez (írásban, pdf-ben, videón). A gyakorlati tanításhoz szükséges kivágós vázlatom, aminek a használatát a videókon is látjátok majd. A legjobb beadandókat (egy kliens vizsgálata 3x5 módszerrel) elkészítő kollégák jutalmat kapnak: egy-egy teljes 3x5 módszer induló eszközcsomagot, speciális eszközöket a fejlesztéshez (a Pro és a Basic csoportban is 5-5 darabot). Amúgy a javasolt eszköz listát és a beszerzési helyeket mindenki megkapja írásban. Pro csoportnak extra bónusz videósorozat egy másik típusú, korban, fogazati problémában eltérő tanítványról!

Miért szeretnek nálam tanulni a kollégák? Mit kaptak ők és mit kapnak a mostani résztvevők?

 1. Magas színvonalú tudásom átadását (Gánóczy Andrea logopédus kolléga, az első élő tanfolyam résztvevője, tovább gondolója  szerint a módszer “zseniális”! 🙂
 2. Gyakorlatban azonnal használható módszert, lépésekre bontva
 3. Személyes odafigyelést (BASIC: egy ingyenes online konzultáció 30 percben, PRO: 4 Zoom-os találkozó meglepetés vendégekkel)
 4. Bónusz ajándékokat (mindkét csoportban 5-5 db 3×5 módszer speciális eszközcsomag + meglepetések)
 5. Egy teljes terápiás folyamat végig követését a vizsgálattól a terápiás lépéseken át a kontroll vizsgálatig
 6. Korlátlan ideig visszanézhető oktató videókat

Az előző online tanfolyamok résztvevőinek tapasztalatai:

Miben különbözik a 3x5 módszer@ online tanfolyam más tanfolyamoktól?

Máshol megkaphatsz egy átfogó tudást a nyelvlökéses nyelésről (ami szintén hasznos).
Itt pedig egy konkrét gyakorlati módszert sajátíthatsz el, aminek része, hogy végigkövethetsz egy teljes terápiás folyamatot az egyik tanítványommal.
A gyakorlati módszerhez javasolt eszközlistát és beszerzési helyeket mindenki megkapja írásban.
Megkereshetsz lényeges problémáiddal, örömeiddel, melletted leszek.
PRO csoportnak extra bónusz videósorozatot küldök egy másik típusú, korban, fogazati problémában eltérő tanítványról!

FONTOS!

A 3×5 módszer@ saját levédett szellemi termékem, ezért a tanfolyamot csak azok kezdhetik el, akik írásban elfogadják, hogy a tanultakat csak SAJÁT munkájukban használják, ebből semmit nem adnak tovább!

Ha ezt is el tudod fogadni, mielőbb jelentkezz, hogy benne legyél valamelyik csoportban!

Érdemes tudnod:

A 3×5 módszer@ online tanfolyam hivatalos Felnőttoktatási regisztrációs számmal rendelkezik.

Mindenki, aki elvégzi a tanfolyamot és teljesíti a feltételeket nemcsak gyakorlati tudás, de Tanúsítványt is kap a képzés elvégzéséről.

Végzett hallgatóim EZÉRT AJÁNLJÁK a 3x5 módszer@ online tanfolyamot:

“Hiteles, jól alkalmazható módszer és segítség azoknak, akiknek nincs lehetőségük hospitálas során találkozni nyelvlökéses nyelési problémával.”

“Az alaposan átgondolt módszertana, apró lépésenként felépített anyaga miatt ajánlom.”

“Egy kész, azonnal használható terápiát kap a résztvevő!!!”

“Alapos, mindenre kiterjedő gyakorlati tudást ad élvezhető formában, barátságos, szakmai légkörben! Az egyik legjobb szakmai tanfolyam, amin az utóbbi években voltam.”

“Jól működő, biztos módszer.”

“Ad gyakorlati tudást, ahhoz hogy bátran elinduljon az ember ezen az úton.”

“A teljes folyamat hospitálása egyedi lehetőség.”

És végül, de nem utolsó sorban:

Mennyibe kerül ez a rengeteg minden?

A sok tudás, 30 év tanítási-gyakorlatvezetői, valamint 15 év tanfolyami oktatási tapasztalat, írott és videós anyag, találkozók, megbeszélések, amiket kb. 10 – 12 hét alatt kapsz?
Amitől magasabb szinten tudsz majd dolgozni?
Magasabb életszínvonalon tudsz élni?

Beletettem minden tudásom, lelkesedésem, és egy kis csapattal létrehoztunk rengeteg munkával egy új rendszert, hogy kényelmesebben tanulhassatok. Most nyáron ez nagyon kedvező, mert legközelebb más konstrukcióban dolgozom majd (tudom, hogy sokkal többet ér ez a tudás, amit most megkaptok – szinte megfizethetetlen, de szerettem volna még most nyáron minél többetek számára elérhetővé tenni, ezért ilyen költségekkel számoljatok:

BASIC (önállóan haladó, kis segítséggel):

Lépésről lépésre felépített „elméleti” magyarázat a 3x5 módszer gyakorlati alkalmazásához, írásban és videós magyarázatokkal - 6 óra

Videós gyakorlati „hospitálás” egy korábbi tanítványommal az első vizsgálattól a teljes terápiás folyamaton át a záró kontroll vizsgálatig - 18 óra

30 év tapasztalat átadása (szinte megfizethetetlen)

Egyéni konzultáció a felmerült kérdésekről 30 percben

Beadott dolgozatok javítása, személyre szabott visszajelzésekkel

Nyitó Zoom találkozó

Zárt Facebook csoport tagság a 2022. júniusi 3x5 online tanfolyam minden résztvevője számára – lehetőséget ad a kommunikációra, kérdés feltevésre, szavazásra

Jutalom a legjobb írásbeli beadandókat elkészítők számára: teljes 3x5 induló csomag 5 fő részére

A 3x5 tanfolyamot végzettek számára igény szerint segítség az elindulásban – tőlem, illetve gyakorlott kollégáktól, illetve lehetőség bekapcsolódni a 3x5 módszer mentor klub közösségébe, valamint specializálódás egy-egy területre.

Meglepetés ajándékok

Szeretném megköszönni a türelmes várakozásotokat és szeretném, ha minél több logopédus elérné ezt a nagyszerű lehetőséget, és megkapná ezt az értékes tudást, valamint mivel három e-mailes online tanfolyam után ti vagytok az első oktatási oldalon tanuló csoport, ezért szeretnélek megajándékozni titeket azzal, hogy igen kedvező áron érhetitek el bármelyik 3×5 módszer online tanfolyamot.

Így a BASIC tanfolyamot is, melynek a díja most: 128.500 Ft (EGY összegben fizetés esetén) – azonnal hozzáférsz az oktatási oldal első heti anyagához, ami a bevezető információkat tartalmazza.

További kedvezmények: részletfizetés, valamint a nálam „szokásos” -5%-os kupon pályakezdő, gyes-en lévő, valamint nyugdíjas kollégáknak (pályakezdőnek számít minden 0-1-2 éve végzett logopédus)

Részletfizetéssel banki utalással: + 5 %, vagyis: 2 x 67.462 FT = 134.925 Ft (a részvételi díj megérkezésekor férsz hozzá a saját fiókodhoz)

Részletfizetés esetén az első részlet a tanfolyam indulásakor, második részlet a gyakorlat indulása előtt esedékes.

 

PRO (hibrid, csoportos):

Lépésről lépésre felépített „elméleti” magyarázat a 3x5 módszer gyakorlati alkalmazásához, írásban és videós magyarázatokkal - 6 óra

Videós gyakorlati „hospitálás” egy korábbi tanítványommal az első vizsgálattól a teljes terápiás folyamaton át a záró kontroll vizsgálatig - 18 óra

30 év tapasztalat átadása (szinte megfizethetetlen)

Havonta egy csoportos személyes találkozó (összesen 4 alkalommal) Zoom-os Q&A, Kérdezz-felelek, közösségben, velem, valamint meglepetés vendégekkel

Beadott dolgozatok javítása, személyre szabott visszajelzésekkel

Nyitó Zoom találkozó

Zárt Facebook csoport tagság a 2022. júniusi 3x5 online tanfolyam minden résztvevője számára – lehetőséget ad a kommunikációra, kérdés feltevésre, szavazásra

Jutalom a legjobb írásbeli beadandókat elkészítők számára: teljes 3x5 induló csomag 5 fő részére

Záró személyes találkozó

A későbbiekben a 3x5 tanfolyamot végzettek számára igény szerint segítség az elindulásban, - tőlem, illetve gyakorlott kollégáktól, valamint lehetőség bekapcsolódni a 3x5 módszer mentor klub közösségébe, specializálódás egy-egy területre.

Extra bónusz videósorozat egy másik típusú, korban, fogazati problémában eltérő tanítványról.

Meglepetés ajándékok

Szeretném megköszönni a türelmes várakozásotokat és szeretném, ha minél több logopédus elérné ezt a nagyszerű lehetőséget, és megkapná ezt az értékes tudást, valamint mivel három e-mailes online tanfolyam után ti vagytok az első oktatási oldalon tanuló csoport, ezért szeretnélek megajándékozni titeket azzal, hogy igen kedvező áron érhetitek el bármelyik 3×5 módszer online tanfolyamot.

Így a PRO tanfolyamot is, aminek a díja most: 157.920 Ft (EGY összegben fizetés esetén) – azonnal hozzáférsz az oktatási oldal első heti anyagához, ami a bevezető információkat tartalmazza.

További kedvezmények: részletfizetés, valamint a nálam „szokásos” -5%-os kupon pályakezdő, gyes-en lévő, valamint nyugdíjas kollégáknak (pályakezdőnek számít minden 0-1-2 éve végzett logopédus)

Részletfizetéssel banki utalással: + 5%, vagyis:  2 x 82.908 Ft = 165.896 Ft (a részvételi díj megérkezésekor férsz hozzá a tanulói fiókodhoz)

Részletfizetés esetén az első részlet a tanfolyam indulásakor, második részlet a gyakorlat indulása előtt esedékes.

 

Jelentkezéskor, kérlek, hogy írd meg egy levélben (Kuponkód igénylése címmel), hogy milyen jogosultsággal igényled a kupont, erre az email címe: ugyfelszolgalat.beszedakademia@gmail.com, ahol Erika a csapatból megküldi neked a kódot, amit fizetéskor felhasználhatsz.
Várom jelentkezésed sok szeretettel!

KÖSZÖNÖM!!
Izgatottan várom az első Zoomos találkozást! 🙂
Nagy szeretettel: Rudas Zsuzsanna (Zsuzsa) a 3×5 módszer@ kidolgozója, hivatalos oktatója
Ui.: kérdés esetén itt kereshetsz minket:
Mészáros-Huszár Erika, ugyfelszolgalat.beszedakademia@gmail.com
Rudas Zsuzsanna, beszedakademia@gmail.com
+36 30 957 8749

Gyakran ismételt kérdések:

A módszer lényegét elsajátítva minden korosztállyal lehet dolgozni, gyerekeknél többet motiválva, játékosabban, rajzosabban.

Igen, lehet, ami lényeges, hogy legyen feladat-tudata, motiválható legyen, és be tudjuk vonni a szülőket is a terápiás és gyakorlási folyamatba.

A tanfolyami anyag (elmélet és gyakorlat) 9-10 hétre van felosztva. Fontos, hogy ne egyszerre nézz meg mindent, hogy fel tudd dolgozni a tananyagot, ezért hetente kapsz hozzáférést a következő témához, de azon belül saját tempódban haladhatsz, és vissza is nézheted a korábbi videókat. Lesz egy 0. bevezető hét is, ami a regisztrációdtól a tanfolyam indulásáig tart, és arra szolgál, hogy elvégezzük a szükséges adminisztrációt.

Nagyon fontos lenne, hogy ott legyél, de ha valami mégis közbejön, segítünk, és minden Zoom call-t felveszünk, rögzítünk, és visszanézhetővé teszünk, így nem maradsz le róla teljesen. Igazából az élő kérdezési, hozzászólási és kapcsolatteremtési lehetőséget nagyon javasolom.

Igen, az alábbiak szerint:
– a Basic csoportnak csak egy közös nyitó Zoom találkozója lesz (június 24-én, pénteken délután), ahol minden fontos információt megbeszélünk, valamint előzetes betekintést kapsz a 3×5 módszer lényegébe. Ezen kívül egyéni jelentkezés alapján lehetőséged lesz velem négyszemközt egy online 30 perces kérdezz-felelek konzultációra is.
– A Pro csoportnak szintén lesz egy közös nyitó Zoom találkozója (június 23-án, csütörtök este), majd ezt követően minden hónapban találkozunk az online térben. Ez – még három vagy négy plusz alkalom lesz, valamint tervezek egy záró találkozót is, meglepetés vendégekkel. A havi találkozók időpontját előre rögzítjük.

Egyenlőre, ebben a konstrukcióban bármeddig visszanézheted a videókat. Később pedig 3×5 Mentor Klub tagként hozzáférhetsz a frissítésekhez is, amíg tag leszel.

Igen, mindenki, aki elvégzi a tanfolyamot, és teljesíti a feltételeket, nemcsak gyakorlati tudást, hanem Tanúsítványt is kap. A Basic csoport egy 25 órás tanfolyam elvégzéséről, míg a Pro csoport egy 35 órás tanfolyam elvégzéséről.